Manglende erektion hos mænd under samleje – Opnå en bedre erektion 

by Maisie

Når en mand lider af mangelfuld erektion, betyder det, at han har svært ved få ståpik, og dermed også svært ved at dyrke sex. Det er almindeligt, at man som mandsperson kommer ud for dette en gang imellem. Hvis det sker ofte, begynder det at blive bekymrende, og du skal i sådanne tilfælde søge lægehjælp.

Der er mange ting, der kan forklare irtdaily, hvorfor man støder ind i erektionsproblemer – det kan være af medicinske, psykiske eller fysiske årsager. Nogle gange er der underliggende sygdomme, der udløser det, hvorfor det er vigtigt, at få en sundhedsfaglig til at kaste lys over sagen. Hvis erektionsproblemer er en del af dit sexliv, er der nogle ting du selv kan gøre.

Hvad indebærer manglende erektion hos mænd?

Som sagt indebærer manglende erektion, at en mand hverken kan opnå eller opretholde en erektion. Nogle oplever det som en udfordring overhovedet at få pikken stiv nok til skedepenetration newmags, mens andre opnår en ståpik, der hurtigt forsvinder igen. Det er en træls og utilfredsstillende oplevelse for manden selv og hans sexpartner. For rigtig mange fører det til stress, mindreværdskomplekser og en utilstrækkelighedsfølelse. Sammenlagt er det en dårlig cocktail, der forværrer erektionsproblemerne og mindsker libido.

Man er ikke i tvivl.. Pikken vokser ikke på trods af erotisk berøring, nogle gange bliver pikken lidt stiv, men stivheden forsvinder hurtigt igen. Uanset hvad, bliver sex besværligt, og kan i de fleste tilfælde ikke gennemføres på trods af ens liderlighed. Det skal tilføjes, at erektionsproblemer ikke altid påvirker ens orgasmeevne. Som mand, skal man være ekstra opmærksom på, om en underliggende sygdomme er aktuel, såsom forhøjet blodtryk, diabetes, åreforkalkning eller hormonforstyrrelser, ved at søge hjælp. Klik for at besøge onlineapoteket apoteken24.com for at se medicinlisten.

Når sundhedspersoner tjekker sygdomsforløbet, stiller de spørgsmål, der hjælper dem med at spore sig ind på, om årsagen er mental eller fysisk. Hvis det er mandens psyke, der forårsager problemerne, kan nogle indikatorer på dette være hans unge alder, at det startede ud af den blå luft, at han kan godt få stådreng, men den falder hurtigt, han får morning wood, ved onani er der ingen erektionsproblemer, han døjer med for tidlig ejakulation, der er knas i parforholdet, han befinder sig i en stressende periode i sit liv eller han lider af depressionslignede tilstand. Indikatorer, der tyder på et fysisk problem, er en gradvis forværring, han får ikke morning wood, libido fejler intet, ejakulation er normal, han lider af diabetes, han har været under operation for nylig, medicinbrug, rygning, stofmisbrug og alkoholmisbrug.

Når årsagen er fundet, kan man begynde på et behandlingsforløb, hvor man eventuelt får en henvisning til et behandlingstilbud. 

Er problemer med erektion udbredt?

Erektionsproblemer bliver hyppigere jo ældre manden er. Eksempelvis ses det hos 5% af danske mænd i fyrreårsalderen, 10% af mændene i halvtredsårsalderen og ca. 25% af mænd over 65 årsalderen. Den enkelte mands risiko for at blive ramt, hænger på hans overordnede sundhedstilstand. Overvægtighed med fedtkoncentration om maven, dårligt kondition businesslognews, regelmæssig rygning samt diabetes øger risikoen. Erektionsproblemer er ikke farlig, medmindre det viser sig som et symptom på en anden sygdom. 

Løsninger når man ikke få erektion eller mister erektion under samleje

Man kan forsøge sig med forskellige ting, hvis man ønsker at lindre situationen. Hvis du lider at overvægtighed, bør du tabe x antal kilo, sæt en stopper for rygning og alkoholindtag i store mængder; hold dig fysisk aktiv med styrketræning, løbetræning, cykling og anden konditionstræning, da det øger niveauet af testosteron; husk at vær ærlig overfor din partner, og find løsninger i fællesskab; hvis problemet er psykisk; så gå i terapi med din partner; lav knibeøvelser og styrk musklerne omkring bækkenet. 

Man kan både undgå at miste erektion under samleje eller udgå forværring af det, ved at følge trinene, der nævnes ovenfor.

Kan en bedre erektion opnås med erektion piller?

Der findes en bred vifte af forskellige lægemidler, der bedrer erektionen hos mænd, der lider af erektionsproblemer. Det får musklerne i pikken til at slappe af, hvilket øger blodtilførslen. Medicinen kan kun fås gennem en autoriseret læge. 

Hvis du ikke har et rejsningsproblem, og sagtens kan opretholde velfungerende erektion, kan pillerne ikke give en bedre ståpik artdailynewsonline. De er udelukkende beregnet til, at mænd med tilbagevendende udfordringer, skal benytte dem. De kan altså hverken give dig en større pik, eller bedre stådreng.

You may also like

Leave a Comment